Dit is wat mensen over mij zeggen!

Arnold Van Der Leden

General Manager HOUSE OF DJ's

Onlangs heb ik portretfoto's laten maken en mijn ervaring met Peter Jan is prima. Een hele enthousiaste en persoonlijke benadering houdt hij er op na. Waardoor je je meteen op je gemak voelt en dus ook goed op de foto komt te staan.

Sam Van Den Dungen

Eigenaar bij Het Sporttheater

Vakkundig, creatief en weet zowel mensen als objecten mooi in beeld te brengen. Één brok passie waar de vonken vanaf springen.

Robert Timmermans

BedrijfsNar®

Peter Jan heeft ‘n dubbele naam, 2 ogen, 2 oren, 12 camera’s en 1 hart. Hoewel... misschien wel meerdere harten. 1 voor iedere klant, 1 voor de zaak en 1 voor HR (Het Resultaat). Iedere opdracht die hij voor ons deed was naar volle tevredenheid. Hij bereidt zich grondig voor, leeft zich in en... leeft zich uit. Typisch PJ. Met recht de fotograaf die méér ziet dan anderen. Prettige kerel met kennis van zaken. BedrijfsNar Robert zegt: DOEN!

Toine Schaerlaeckens

B2B manager MediaMarkt Tilburg

Altijd mooi als je tevreden bent over het eindresultaat. Nog mooier is als ook het proces een aangename ervaring is.
Recentelijk heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Peter Jan en durf hem met gemak aan te bevelen.
Hij neemt de tijd, stelt iedereen op zijn gemak, legt helder uit en gaat een stapje verder om het maximale resultaat eruit te halen.

Tnx Peter Jan!

Mirjam Heijboer

Gecertificeerd Jobcoach I Trajectbegeleider jongeren I Re-integratie coach

Fijn dat PJ de tijd neemt om je op je gemak te stellen en echte interesse toont in jou als persoon. Zo krijg je een foto met de uitstraling die je graag wilt. Ik heb al veel leuke reacties gehad op mijn nieuwe profielfoto.

Ik ben er blij mee.

Groet, Mirjam

Susan Vermeer

PhD Candidate at University of Amsterdam

Peter Jan heeft veel passie voor zijn vak! De samenwerking met Peter Jan is erg plezierig: hij heeft een bijzonder open en sociaal karakter. En zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Hij heeft een groot inlevingsvermogen en dat zorgt ervoor dat je je vanaf het eerste moment op je gemak voelt in zijn studio. Peter Jan staat open voor ideeën en weet die prachtig te combineren met zijn deskundige kennis en blik.
Ik ben erg trots op het resultaat: een mooie weergave van mijn karakter. En, een hele waardevolle ervaring. Bedankt Peter Jan! We’ll meet again ;-)

Rick Bollen

International Supply Coordinator, Fragrances at International Flavors & Fragrances

Belachelijk doeltreffend, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Peter Jan denk.
Zijn werkwijze en persoonlijkheid ontwapenen en zorgen voor de juiste ambiance. Het resultaat is daardoor uitermate pakkend. Een absolute aanrader!

Erwin van Hulten

Entrepreneur at Brandness | Marketingbureau met meetbaar resultaat!

Voor veel van onze klanten werken wij samen met Peter Jan. Zijn passie, gedrevenheid en oog voor detail zorgen voor het perfecte plaatje met de juiste hoeveelheid sfeer en beleving. Hij weet onze gedachtegang goed te vertalen en kan zich enorm inleven in het uiteindelijke doel van de foto’s. Kortom, een prettige en succesvolle samenwerking!

Mary Wurms-Boeyink

Directeur Focus Feedback/Welcome CCS

Peter Jan heeft prachtige profielfoto's van al onze medewerkers gemaakt.
Wat me in zijn manier van werken aanspreekt is dat hij niet alleen technisch goed werk levert, maar dat hij je vooral op je gemak stelt voor de camera.
Peter Jan is een enthousiaste, energievolle, creatieve en vakbekwame fotograaf.
Vanuit mijn ervaring beveel ik hem van harte aan!

Ronald Berens

Arbeidsdeskundige | Specialist Beschut Werk | Loonwaardespecialist

XziXzi is voor mij meer dan een fotograaf, het is een beleving! Een beleving met als eindresultaat prachtige, sprekende, persoonlijke foto’s die laten zien wie je echt bent! Dat krijgt hij voor elkaar door eerst het gesprek met je aan te gaan om je te leren kennen: wie ben je, wat wil je en wanneer is voor jou een foto geslaagd? Door zijn warmte en open karakter stelt hij je op je gemak. Door alle verbale en non-verbale informatie weet hij je door zijn hoogsensitieve persoonlijkheid perfect in beeld te brengen. Als je echt een bijzondere foto met een verhaal wil, dan is XziXzi een aanrader!

Bram Aben

Adviseur kwaliteit | COENCAD

Peter Jan heeft voor COENCAD portretten en sfeerbeelden van het kantoor gefotografeerd. Naast dat wij zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de foto's, weet Peter Jan perfect de sfeer in beeld te brengen die wij willen uitstralen als bedrijf zijnde. Een bonus waren de stuk voor stuk enthousiaste reacties na terugkomst van zijn of haar portret. Aanrader!

Mary Ann Moerkens

 founder and owner ikgroei yoga& pilates

Bij Peter Jan in zijn toffe studio voelde ik me meteen thuis. De ontvangst hartelijk!! De sfeer los en ontspannen. Professionele werkwijze en prachtig eind resultaat!!
De foto's zijn prachtig en precies zoals ik ben!!!

Alex Simons

Algemeen directeur bij Quality Steigers & Sealing B.V.

PJ, heeft een uitstekend werk geleverd en doet het nog steeds. Door super mooie foto's van onze projecten te maken.
Onze klanten krijgen soms hier een frame van en zijn tevens zeer te spreken over zijn werk.
Hij is nu bezig met een jubileumboek voor ons wat er nu al schitterend uit ziet.
Al met al een perfecte fotograaf.

Dirk Spijkers

P&O manager at Schoonmaakbedrijf Roefs

PJ, je bent een fotograaf die iemand precies weet neer te zetten in de emotie en het beeld dat je wilt ‘vangen’. 
Je humor, creativiteit en gedrevenheid werken daarbij aanstekelijk. In je studio voel je je meteen op je gemak en het resultaat is top! Bedankt!

Nikki Hendriks

Juridisch medewerker bij Van Gelder Advocaten

Peter Jan stelt je direct op je gemak, is professioneel en maakt prachtige (portret)foto's!

Flip van Meurs

Owner Flip van Meurs Architect | architect | bouwmanager | bouwkundig | projectmanager | procesmanager | id-ontwikkelaar
Flip van Meurs Architect

Soms heb je het wel, dat je iemand nieuw tegenkomt en KLIK. Je raakt aan de praat alsof je elkaar al jaren kent. Je wisselt beelden uit en het blijkt dat alles wat je over en weer geeft is vertrouwd voelt. Zo is Peter Jan...........
Daarnaast maakt hij ook bloedmooie foto's en oogstrelende fotobewerkingen. Je gelooft je ogen niet.

Gregor B.H. Kruijssen

Accountant & consultant gespecialiseerd in automotive, IT-audit & data-analyse. Directeur/eigenaar van New Vision & UTAH
New Vision Groep B.V.

Peter Jan heeft met zijn foto shoot voor mijn bedrijf zijn belofte die hij mij gedaan heeft meer dan waargemaakt. Mijn stelling was steeds dat van mij geen goede foto te maken is. Ik vond het niet leuk om gefotografeerd te worden. Maar met het brainstormen over ideeën, met elkaar afstemmen waar iets moois te maken is, met zijn professionele uitleg over aanpak, belichting, pose etc. is er een eindresultaat gekomen waardoor ik mijn hele mening over een foto shoot heb moeten bijstellen. Het was een genot om met Peter Jan te werken, leuk om te doen en met prima resultaat, tegen een hele schappelijke prijs. Een aanrader voor iedereen!!

Henk (H.W.) van Gils

Interim HR manager, CHRO, HR consultant, Change management.
TOPDIRECTION Personele Diensten

Peter Jan ziet wat een andere fotograaf niet ziet. Voor Topdirection heeft Peter Jan in een fotoshoot verwoord wie wij zijn en wat wij doen. Van onze klanten krijgen wij positieve reacties op zijn werk, dus onze foto's.
Peter Jan, dank je wel. Wij bevelen je van harte aan.

Jack Roovers

Werkvoorbereider bij BouwToe in Goirle

De aanbeveling schrijf ik vanwege de prettige samenwerking op het gebied van fotografie incl. de 3D fotografie die je voor een complete dierenartsenpraktijk in opdracht van ons hebt gedaan. Schitterend gewoon. Ook de uitleg die je geeft als we zelf foto's willen maken en de ondersteuning bij het zoeken naar het juiste toestel zijn uitstekend. Nogmaals bedankt. STALA Innovatie BV Jack Roovers

Robert-Jan Kennis

Regiomanager bij Isero IJzerwarengroep

Peter Jan heeft voor ons prachtige foto’s gemaakt voor een aantal folders en onze website. Op deze foto’s komt op een fantastische manier tot uitdrukking wie we zijn en wat we doen! Ik kan Peter Jan dan ook van harte aanbevelen.

Dave van der Veen

Eigenaar bij VDV Bouwadvies

Peter Jan heeft de foto’s gemaakt van het project nieuwbouw kantoor Vescom te Deurne.
Aangezien dit project veel glas in de gevels heeft was het van belang dat zowel buiten als binnen zichtbaar en scherp op beeld kwam.
Door toepassing van HDR fotografie hebben wij goede foto's gekregen die we nu op onze website hebben geplaatst.
Peter Jan kan zich niet alleen goed verplaatsen in de wensen van de klant maar is daarnaast ook nog een gedreven perfectionist.

Annemarie Gijsberts

netwerkclubs oprichten | netwerkclubs optimaliseren | succesvol netwerken | netwerkmarketing | specialist in netwerken

Peter Jan is een gepassioneerd fotograaf die met aandacht, warmte en enthousiasme de juiste afdruk maakt van de indruk die je zelf wil maken. Dit alles na een heerlijke, humorvolle en goede fotosessie.

Marcel van Loon

ONTDEKKERS VAN RUIMTE
ZO!interieurprojecten BV

Peter Jan is een enthousiaste en gedreven creatieveling waar het heel prettig mee is om samen te werken! Zijn enorme passie voor zijn vak en zijn no-nonsense mentaliteit hebben geresulteerd in een mooie afsluiting van ons project. Peter Jan, nogmaals bedankt en tot een volgende samenwerking.

Jeannette de Jong

Personal Assistent, Structuur, Organisatietalent, Ondernemersmaatje, Samen Successen boeken, Secretaresse ai, Yogadocent
Grammatéas, advies & office support

Peter Jan heeft oog voor detail. Ik heb er echt een hekel aan om op de foto te gaan, laat staan als dat moet, omdat je profielfoto van bv LinkedIn echt niet meer kan. Peter Jan weet je dan op je gemak te stellen, zodat je zelf verstelt staat van het resultaat. Ik ben dan ook erg blij dat ik gekozen heb voor PJ als mijn fotograaf. Iedereen zou dat moeten doen, dan kom je tot je recht zoals je bent.

Hartelijke groeten, 

Jeannette de Jong

Chantal van Berkel-Koudijs

Sales Manager bij VPA Projectadvies

Voor ons jubileumboek heb je fantastische foto's gemaakt van de projecten en de profielfoto's van ons en de personen die geïnterviewd zijn. Je oog voor details en het op de juiste plaats neerzetten van de personen is een absolute kwaliteit van je.
dank je wel

Driek van Griensven

Independent Project manager with passion for Procurement
DCD Europe

Peter Jan heeft de natuurlijke gave om je snel op je gemak te laten voelen en er een leuke en effectieve fotosessie van te maken. Ik ben nog steeds zeer tevreden over het resultaat, hij zag inderdaad wat ik niet zag.

Liselot van Eekelen

Commercieel administratief medewerker binnendienst
Melleson Optics

Peter Jan is een goede fotograaf met veel vakkennis en ervaring. Zijn werkwijze spreekt mij enorm aan, hij luistert goed naar jouw wensen, hij adviseert waar nodig, creëert een relaxte sfeer en bespreekt tussendoor zijn gemaakte foto's. Deze combinatie zorgt ervoor dat je samen tot mooie foto's komt. Het zijn foto's waarop je echt jezelf bent. Peter Jan heeft mijn LinkedIn foto gemaakt en ik ben er zeer tevreden over. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet, 

Liselot van Eekelen

Alfred van den Dobbelsteen

Alle pensioenwerkzaamheden voor alle doelgroepen. Persoonlijk en Professioneel Pensioenadvies.

Wat een prettige en professionele vakman!

Hein van der Meijs

Owner Care for Ever

Peter Jan is een fotograaf die de kwaliteit heeft om mensen die een hekel hebben om op de foto te worden gezet, gerust te stellen en ze op hun best uit te laten zien. Daardoor krijg je zulke natuurlijke foto's. Hij is een man met passie en gevoel voor zijn vak. Wij werken heel graag met Peter Jan.

Dennis van Welt

Business Development Manager at Celdex B.V.

Ik heb zeer goede ervaringen met Peter Jan. Een vakkundig fotograaf met oog voor detail en veel enthousiasme. Reeds twee keer heeft Peter Jan mij voorzien van mooie foto's, zowel portret als van een (bouw)project. Een aanrader!

Romano van Baar

COO at Gerritsen Group

Peter Jan doet een ontzettend leuke en bovenal professionele fotoshoot waar je bij uitgedaagt wordt! Resultaat zeer geslaagd.

Robbert van Steenwijk

Commercial Management | Marketing Management
Kinetron BV

Peter Jan is een van die zeldzame mensen met een onvergetelijke indruk als je hem ontmoet. Zijn energie, creativiteit en enthousiasme is grenzeloos. Dat neemt hij ook mee tijdens zijn foto-shoots waardoor het echt een plezier is om met hem te werken. Hij doet elke opdracht keer op keer voor de volle 100% en is zeer zelf kritisch waardoor hij nooit stopt met (mee)denken hoe de foto(s) beter of leuker kunnen. 

Ik vind het keer op keer super om met hem te werken.

Kim van Stippent

We empower organizations, teams and individuals in business support in how to stay valuable in the #futureofwork
Future Talent Factory Academie voor Counselling & Coaching

Het is zeer plezierig om samen te werken met Peter Jan, altijd goed gehumeurd en het glas is altijd half vol. Vol positiviteit staat hij in het leven en dat geeft energie! Peter Jan heeft oog voor detail en doet zijn bedrijfsnaam, XziXzi, zeker eer aan. Tijdens het fotograferen stelt hij iedereen zo op zijn/haar gemak dat het onmogelijk is om iemand niet mooi op de foto te zetten! Bedankt PJ voor de fijne samenwerking!

Jochem Snels

Owner at Another Cookie B.V.

Ik heb Peter Jan gevraagd een serie portret foto's van mij te schieten. Mijn ervaring met hem is zeer professioneel en prettig geweest. Hij neemt alle tijd, heeft veel plezier in wat hij doet en komt tot een zeer bevredigend resultaat. Ik ga zeer zeker meer gebruik van zijn diensten maken!

Iris Vriend

Marketing at CWS Nederland B.V.

Via via bij Peter Jan terecht gekomen voor 360 graden foto's van een externe locatie welke ik voor mijn werk dringend nodig had. Zeer adequate, transparante en bovenal vriendelijke opvolging met als belangrijkste: een top resultaat. Nogmaals dank Peter Jan!

Libby van Dongen

Buttonpromotion en Giftconcept B.V.

Super fotograaf! Wij zijn super blij met het resultaat. Echt een aanrader!!

Jasper van Ginneken

Advies- en procespraktijk voor DGA en de onderneming | Serial entrepreneur [Payroll, Legal, Energy] | Estate Planning

Peter Jan heeft prachtige foto's gemaakt en weet precies de ware ik uit iemand te halen en die vast te leggen. Well done!

Aron Piekema

Customer Success Manager bij Welcome CCS

Bij Peter Jan gekomen om portret foto's te laten maken. De ervaring was ronduit geweldig. Hij stelt je gerust, weet goed in te spelen op je interesses en maakt er een ervaring van i.p.v. een fotosessie.
Na een kleine introductie raakte we aan de praat over fotografie en voor dat dit gesprek was afgelopen had hij alle benodigde foto's al geschoten. Mee mogen kijken naar het resultaat en het zag er geweldig uit! Uiteraard ging ons gesprek direct verder over Photoshop. Naderhand met een goed kopje koffie nog een tijd gepraat over alles en nog wat.

Laat ik het zo stellen, het fotograferen is bij Peter Jan, maar een klein onderdeel van wat je krijgt. Een sessie vergeet je maar een gevoel blijf je onthouden en ik ben met een gevoel weggegaan, ik zou Peter Jan aan iedereen aanraden.

Krijn Wieland

Webmaster bij Jeroen Bosch Ziekenhuis

Training fotografie - Peter Jan is een gedreven en professionele fotograaf. Met enorm veel enthousiasme en humor legt hij in begrijpelijke taal zijn vak uit. PJ laat je nadenken over de aangeleerde kennis en stelt hierbij de juiste vragen. Voor goed advies en praktische tips ben je bij PJ aan het juiste adres

Jean-Pierre Noten

BRAND BOSS at MAGIC FX B.V.

Peter Jan heeft top werk afgeleverd met onze 'mindblowing' fotoshoot. De opdracht was om portretten te maken van collega's, waarbij iedereen met een bepaalde emotie vastgelegd werd. Peter Jan wist deze emoties goed op te roepen, stelde iedereen op zijn gemak en zorgde voor een prettig verloop van de fotoshoot. Kortom; fijne samenwerking met top resultaat!

Geert-Jan van Bakel

Vastgoedmanager | Vastgoedbeheer | Verhuur | Facilitair manager | Real Estate manager

Ik heb Peter Jan ervaren als een fotograaf die goed hoort welke behoefte we hebben en daar vervolgens de perfecte foto maar ook 360graden tour bij gemaakt heeft!
Super werk!

Martin Van Warmerdam

Owner at van Warmerdam Opticiens

Werken met Peter Jan is altijd een feestje! "Exceed Expectations" lijkt wel zijn motto, want je krijgt altijd meer dan waar je aan gedacht had. En het ziet er ook nog eens beter uit! Voor ons is hij onze huisfotograaf! kijk maar eens op http://www.vanwarmerdam.nl/tour/tour.html

Raymond Oude Groen

Ondernemer bij Marcquis Marketing en Acquisitie

Als je professionaliteit wilt uitstralen, hoort daar ook een professionele foto op o.a. LinkedIn bij. Het was voor mij al direct duidelijk dat Peter-Jan de fotograaf moest gaan worden. Hij weet zelfs van een 'eenvoudige' LinkedIn-foto een schitterende portretfoto te maken. Niet alleen door zijn prima fotografiekwaliteit, maar ook omdat hij juist op een persoonlijke manier zorgt voor een echte connectie met je. Peter-Jan, thanks man!

Rebecca van Nieuwkerk

Honda | Nissan | Mazda | HAAN | Eigenaar Automotive-centre Van Nieuwkerk

Peter Jan heeft alle vier mijn bedrijven en alle medewerkers op de foto gezet voor een jubileum magazine. Daarnaast heeft hij ook veel detail foto's en impressies gemaakt. Peter Jan heeft aan een half woord genoeg, begrijpt precies wat ik bedoelde en voerde dit perfect uit. Foto's ook snel aangeleverd en afgewerkt. Ook het persoonlijke contact heb ik als heel prettig ervaren. Hierdoor was het op de foto gaan voor iedereen in het bedrijf een prettige ervaring. Peter Jan, bedankt!

Joyce Oomen

Innovatie versneller | Portfolio Management consultant | founder Pimcy | co-founder NPD Consult | DOON coop lid

Peter Jan zorgt voor een goede atmosfeer, waardoor je je ontspannen voelt en als JIJ op de foto komt. Een echte perfectionist, met goede ideeen en uiteindelijk zoveel leuke foto's dat het moeilijk kiezen wordt. Thanks PJ!

Johan van de Put

Owner at Maquis Belastingadviseurs

Peter Jan slaagt er in, om met zijn bijzondere manier van kijken naar mensen, en zijn onmiskenbare fototechnische kwaliteiten, heel bijzondere foto's tot stand te brengen.

Noud Broeren

Advocaat / Partner at Forward Advocaten, Tilburg

Peter Jan is als fotograaf in staat je meteen op je gemak te stellen en daardoor is het plezierig om voor de lens te staan. Bovendien heeft hij oog voor detail en weet hij daardoor prachtige foto's te schieten. Een echte vakman dus.

Jos de Roos

Growth Hacker Sales bij NoFoodWasted

Namens Sinterklaas en Zwarte Piet kunnen we denk alleen maar zeggen; bedankt Peter Jan. We hebben een geweldige fotosessie gehad op een niet nader te benoemen plaats omdat dit wegens bekende redenen geheim moet blijven.
Maar niets dan lof, de chemie die Peter Jan met Sinterklaas en Zwarte Pieten heeft gecreëerd kan hij alleen. Sinterklaas was zwaar onder de indruk en dat kon je zien aan de fantastische foto's die we nu kunnen gebruiken op al onze PR uitingen.

We gaan elkaar zeker weer treffen. Adios!

Namens het Sint Nicolaas Comité Tilburg

Jos de Roos
PR & Communicatie

Joost Jaspers

Advocaat overheidsrecht, aanbestedingsrecht en vastgoedrecht. Consultant Frans recht. Vertaler Frans.
Forward Advocaten Radboud Universiteit Nijmegen / University of Nijmegen

Peter Jan weet als geen andere fotograaf mensen voor de camera gerust te stellen en te laten ontspannen. Ik heb een lange fotosessie met hem gedaan voor mijn website. Naast het feit dat de foto's perfect zijn was de sessie ook gewoon superleuk. Hetzelfde geldt voor de foto's van mijn kinderen (pubers). Ook die wist hij in een leuke shoot ontspannen op foto vast te leggen. En Peter Jan is daarbij verder gegaan door uitgebreid te adviseren op welke foto's en op welke wijze afgedrukt het beste tot hun recht komen. Nogmaals dank Peter Jan!

Ton van de Ven

CEO & Founder Crovv | Professional Networker | Crovv Networking | Crovv Music | Crovv Business

Het is heel fijn om met Peter Jan samen te werken. Hij is al vanaf het begin onze vaste fotograaf voor Crovv en alle Crovv evenementen. Je kunt aan alles zien dat hij zijn werk met veel passie doet en het is altijd leuk om weer bericht te krijgen dat de foto's klaar zijn en online staan!
Bedankt voor alle support en geweldige samenwerking!

Myriam Krol

Communicatie, tekst en advies
Het Laar Tilburg ICM opleidingen & trainingen

Peter Jan is zeer begaan met de bewoners en hun familie in Het Laar. Inmiddels is hij een graag geziene fotograaf die hele mooie portretten maakt.

Jacqueline van den Biggelaar

Advocatenkantoor mr. Jacqueline van den Biggelaar

Tja, je hebt fotografen en fotografen, net zoals in ieder vak. Ik ben altijd op zoek naar de +. De plus van passie die een vakman of -vrouw laat stijgen naar een iemand die de kunst van het vak verstaat.
Die heb ik bij Peter Jan zeker gevonden! Naast een warme persoonlijkheid waardoor je de camera tóch gaat vergeten!
Verwacht geen standaardplaatjes; dan moet je bij een ander zijn.
Voor mij geldt dat Peter Jan mijn plus heeft weten te vangen in de foto’s, waardoor mijn website écht mij laat zien. En dat was helemaal de bedoeling!

Dennis Groen

Owner Groen investments B.V. / Founder at Lucky Dog Car Club / Co-Owner Groen & De Wilde Gerechtsdeurwaarderspraktijk

Ik heb Peter Jan leren kennen als een gepassioneerd fotograaf. Samenwerking met Peter Jan verloopt zeer plezierig en de resultaten zijn altijd top! Op zoek naar een fotograaf dan niet verder zoeken.

Anne Giesbergen-Brekelman

Junior-onderzoeker bij Fontys Hogeschool Eindhoven

Een super leuke fotoshoot gehad, de manier waarop deze fotograaf met kinderen om gaat heeft er voor gezorgd dat het een complete ervaring was. De kinderen werden enthousiast benaderd waardoor hun zelfvertrouwen groeide en ze super op de foto staan! Een aanrader voor iedereen!

Kees C.G. Hooft

FeedForward Organisatiecoaching

Peter Jan is een gezellige vakman, creatief met licht en fanatiek op kwaliteit. 
Hij heeft de gave om je goed te laten ontspannen, zodat je erop staat zoals je bent. Juist op LinkedIn maak je daarmee direct het verschil. 

Joyce Hems

Adviseur Marketing, Communicatie en PR bij Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV

Sinds 2011 verschillende keren met Peter-Jan gewerkt, waarin we door onze gezamenlijke creativiteit onderscheidende projecten realiseren. Erg prettig is de manier van "mee denken" en de precisie van Peter Jan. Onlangs uitermate prettig samengewerkt voor ons project downtowntilburg.nl. Hiervoor zijn we door middel van een alles zeggende foto een nieuwe reclamecampagne gestart. Binnenkort is hierover meer te zien op de site en in de media.

Johan Even

JE Dronepiloot

Peter Jan straalt enorm veel passie uit voor zijn vak. Hij weet je in een sfeer te brengen waardoor je je direct thuis voelt, dit gevoel komt terug in de ziel van de foto. Het eindresultaat “de foto” is geen gemaakt gezicht maar is de persoon die op de foto staat met de gewenste ongedwongen uitstraling.
Bij Peter Jan ben je geen nummer maar een persoon met de eigen persoonlijke karaktertrekken die Peter Jan haarscherp en met oog voor detail kan vastleggen.

Dennis Hermsen

Basecamp, CZ
Basecamp Fit

Peter Jan heeft de gave op een creatieve manier een verhaal in beeld te vertellen. Als een kunstenaar gaat hij op in zijn werk en vergeet zelfs zo nu en dan zijn portemonnee. Zowel zakelijk als privé heb ik PJ een aantal keer ingehuurd en keer op keer weet hij te verrassen. Daarbij zorgt zijn aanstekelijke enthousiasme er altijd voor dat mensen er geweldig op staan.

Andreas Floor

helpt je jouw bedrijf te laten groeien en je als ondernemer te ontwikkelen | BNI
BNI Brabant BNI International

Peter Jan is niet zomaar een fotograaf. Het lijkt wel alsof hij een graad in de psychologie heeft, zo persoonlijk gaat hij in op zijn clienten. Hij heeft mijzelf gefotografeerd, maar de meeste indruk maakte hij bij het fotograferen van mijn twee kinderen. Peter Jan betovert ze en legt ze op een natuurlijke manier vast. Ik zou Peter Jan van harte aanbevelen!

XziXzi Photography

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

Ontwerp door: MadameThenadier